Начало | Новини | Сътворена красота от детските ръце по повод 85-годишнината на компанията

Сътворена красота от детските ръце по повод 85-годишнината на компанията

Сътворена красота от детските ръце по повод 85-годишнината на компанията

08.07.2019

Децата от детски арт център към галерия „Видима“ заедно сътвориха „Красота“ – три платна, в които въплътиха по детски, творчески, но и внушително слогана на 85-годишнината на компанията „Създаваме заедно“.

Всички участват в русунката, защото „всички ние от детски арт центъра сме част от голямото семейство на „Идеал Стандарт – Видима“, споделя Снежана Боева, ръководител на детския център и разказа:

„На децата страшно им хареса това заедно да творят. Един започва, друг идва и довършва. Заедно вземаха решенията как би било по-красиво, кой какво да нарисува, че да стане най-добре. Всички като един екип. Не всеки вглъбен единствено и само в своята рисунка, а заедно като игра, без време и часове - прекрасно прекарано свободно време. Заедно, се оказа, се твори забавно и резултатът е далеч по-внушителен. Заедно са по-щастливи, по-успешни. Просто резултатът е - Красота. Моята идея е точно тази - заедно, и с ваша помощ, да изградим този свят на хармония, любов и красота. Нека да бъдем заедно и в изкуството“.

Вярваме, че помощта към децата ще допринесе към положително развитие на младите хора, защото те са Бъдещето! Платната и рисунките на децата от детски арт център бяха представени по време на заключителната за годината изложба в галерия „Видима“, посветена 85-годишнината на „Идеал Стандарт – Видима“.