Начало | Новини | Приказни истории за децата по повод 85-годишнината на „Идеал Стандарт – Видима“

Приказни истории за децата по повод 85-годишнината на „Идеал Стандарт – Видима“

Приказни истории за децата по повод 85-годишнината на „Идеал Стандарт – Видима“

21.03.2019

Представлението „Приказки, приказки… Как ви обичаме ние“ ще разкаже на най-малките историята на „Идеал Стандарт – Видима“ и приказните истории на български автори

Първите събития, посветени на 85-та годишнина на „Идеал Стандарт – Видима“, са създадени от децата за децата. От 25 до 28 март близо 200 деца от четвърта група на детските градини в Севлиево са поканени на представлението „Приказки, приказки… Как ви обичаме ние“, които се провеждат в „Детски отдел“ на Градската библиотека. Всеки ден ще бъде играно различно представление от децата на Драматично-кукления театър и клуб „Приказен свят“, специално адаптирано за да разкаже историята на „Идеал Стандарт – Видима“ и приказните истории на български автори.

Предпремиерата на представлението бе изнесена на 21 март пред учениците от клуб „Развий себе си“. Макар и големи те се потопиха в приказния свят и по един друг интересен начин се запознаха с историята на компанията.

Вече 85 години компанията се развива, подобрява и модернизира. Постепенно се оформя като важен икономически фактор в региона, не само като солиден работодател, а и като партньор на обществото - с богата социална програма и значими обществени каузи.

Затова и годишнината на „Идеал Стандарт – Видима“ ще премине с редица събития през цялата година под мотото „Създаваме заедно“.