Начало | Новини | Празнуваме заедно 85 години

Празнуваме заедно 85 години

Празнуваме заедно 85 години

18.11.2019

85-годишнината от създаването на Идеал Стандарт - Видима АД даде повод на компанията да предприеме редица мероприятия в Севлиево през 2019-та година.

На 16-ти ноември бе организирано впечатляващо тържество за хората, които създадоха и ще продължат да градят историята на компанията.

За официалната част на събитието пристигнаха главният изпълнителен директор на компанията Торстен Тюрлинг и заместник-директора Йенс Хенеберг. Домакини бяха директорите на българското дружество Ярослав Дончев и Емил Гатев. Сред официалните гости бяха кметът на община Севлиево Д-р Иван Иванов, диредиректорът на Завода за производство на санитарна керамика Валентин Ганев и дългогодишни ръководители в компанията.

В поздравителния си адрес, главният изпълнителен директор на компанията, Торстен Тюрлинг  отбеляза, "Инвестирахме милиони в нови технологи." Той поздрави и благодари на работниците и ръководния екип на "Идеал Стандарт-Видима", както и техните семейства, които определи като ключов фактор за успеха  на компанията, "Сега изградихме много здрава основа за успешно бъдеще".

С благодарност към дългогодишните служители и настоящите колеги се обърна и Емил Гатев, директор на завода за Санитарна арматура в Севлиево. Той сподели, че с мотивиран екип и подкрепата на компанията, фирмата ще продължи да е структуро-определяща както за града, така и за областта и припомни амбициозната цел "не да бъдем просто добри, а да бъдем най-добрите в този бизнес."  

"Като кмет изказвам благодарност за това, че “Идеал Стандарт – Видима” АД е най-обществено ангажираната фирма в Севлиево и в целия регион. Благодаря от името на всички граждани на Севлиево за това, че вашето дружество продължава да подпомага много и различни инициативи в сферата на образованието, здравеопазването, културата и спорта." , каза д-р Иванов в приветствието си, "От сърце ви желая да бъдете здрави и все така успешни.“

Празникът на “Идеал Стандарт – Видима” АД събра близо 3 000 гости - както работещи в дружеството, така и гости, които по един или друг начин са свързани с компанията. Атрактивни и разнообразни занимания изпълваха деня и на децата, което превърна топлия ноемврийски ден в чудесен семеен празник. 

Емоционалните срещи между колеги, носталгичните спомени и редица истории върнаха "ветераните" сред гостите назад във времето, а обиколката на новите, модерни производствени линии и процеси им показаха бъдещето.