Начало | Новини | Ideal Standard с пълна гама структури за вграждане ProSys™

Ideal Standard с пълна гама структури за вграждане ProSys™

Ideal Standard с пълна гама структури за вграждане ProSys™

10.07.2019

От юни тази година Ideal Standard предлага нова гама структури за вграждане и бутони за тях, които позволяват цялостна конфигурация с продуктите за баня на Ideal Standard, която е  красива, надеждна, лесна за инсталиране, хигиенична и икономична.

ВСЕОБХВАТНИ РЕШЕНИЯ.
ProSys™ е пълна система от структури за вграждане на тоалетни, бидета, мивки, писоари и душове. Предлагат се варианти за масивно и сухо строителство, с различна височина и дълбочина на структурите, което прави тази система подходяща за различни проекти и начини на инсталация. Монтажът и обслужването са бързи и лесни, без нужда от специални инструменти. 

 НАШИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.
Няколко ключови иновации отличават новите структури на Ideal Standard и допринасят за икономията на вода и енергия, както и за по-лесно поддържане на високо ниво на хигиена. 

SmartValve е специален пълнещ механизъм, който намалява консумацията на вода с 0,5 л на всяко измиване.              

SmartForce използва силата на водата, която при движението си генерира достатъчно енергия да захрани безконтактния активатор. Така не се налага включване към електрическата мрежа, нито смяна на батериите. Системата е съвместима с бутоните Symfo™ и  Altes™.

SmartFlush е самостоятелна система в казанчето, която впръсква почистващ препарат при всяко измиване, което елиминира риска от замърсяване и блокиране на механизмите. 

АВАНГАРДНИ РЕШЕНИЯ.
Предлага се вариант за лесен ремонт с модул NeoX™, който съдържа в себе си цялата система и се монтира бързо върху съществуващи водни връзки без преправяне на стената. 
Предлага се още вариант ProSys Comfort™ с настройваема височина на тоалетната с дистанционно управление по време на експлоатацията, което я прави удобна за възрастни или хора с ограничена подвижност. 

РАЗНООБРАЗНИ АКТИВАТОРИ
Гамата активатори на ProSys™ се състои от модели с различна активация, форма, цвят и материали. Клиентите могат да избират между механични или пневматични, както и безконтактни активатори - за по-високо ниво на хигиена. За обществените места предлагаме модели, устойчиви на вандализъм, с инфрачервени сензори или с отдалечено от казанчето активиране. 

НАДЕЖДЕН ИЗБОР
За по-голяма надеждност, сигурност и спокойствие, продуктите са направени от устойчиви на корозия рамки, тествани са за здравина и издържливост и покриват европейските стандарти за ниво на шум.  Освен това, Ideal Standard дава 10 години гаранционен срок на металната рамка, 5 години на вграденото казанче, 2 години на бутона и 25 години наличност на резервни части. 

Повече информация за продуктите и различните възможни решения и технологии вижте на www.idealstandard.bg