Начало | Новини | 25 години стажантска програма в „Идеал Стандарт – Видима“

25 години стажантска програма в „Идеал Стандарт – Видима“

25 години стажантска програма в „Идеал Стандарт – Видима“

01.07.2019

Тази година посрещаме 25-тия випуск от лятната стажантска програма в „Идеал Стандарт – Видима“.

Ярослав Дончев, изпълнителен директор на компанията, лично приветства студенти и ученици.

В продължение, г-н Дончев сподели: "Много съм щастлив, че виждам толкова много млади хора и програмата се развива и разширява – има както студенти, така и ученици. Много е важно, според мен, още от самото начало да се докоснете до реалния трудов живот в една международна корпорация, с хора, които имат много опит“. Допълни, че първите шест месеца от годината са били много добри за компанията с преизпълнение на плановете, зад които стои много труд и постоянство: „Този успех се е  превърнал в традиция. Успехът и традицията не идват с късмет, а с много знания, много работа и упоритост. Това е нещото, което бих пожелал на всички да усетите и да вземете от стажа си в компанията. Успех!“ 

Милена Богданова, директор Човешки ресурси – Източна Европа, пожела на младежите „гребете с пълни шепи, питайте много, учете се. Пожелаваме Ви едно успешно и трудолюбиво лято. Надявам се поне някои от вас в края на лятото да си кажат: „Ето това искам да работя“. Успех!“

Тази година 78 младежи се включват в лятната стажантска програма на компанията с ръководител Светлана Георгиева. С приветствието „Добре дошли!“  бяха посрещнати 28 студенти за лятната стажантска програма „Път към успеха“,  31 ученици на летен стаж в производствените площадки на заводите и 19 ученици от ПГМЕТ „Ген. Ив. Бъчваров“ на производствена практика. 

В Стажантско лято 2019 се включват студенти, учещи в България и чужбина. В компанията ще работят стажанти от техническите университети в Габрово и София, УНСС, Стопанска Академия – Свищов, Великотърноски университет, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, университети в Дания, Англия и Австрия. 

Стажантската програма започна на 1 юли и продължава до 4 септември под мотото „Път към успеха. С талант, амбиция и желание успехът е на едно лято разстояние“.